Onze sprekers

Wij presenteren u met trots de inspirerende sprekers van het State of the Art Marketing event 2018. Houd de website goed in de gaten, steeds meer sprekers worden hieronder toegelicht. Stay-tuned!

Wilt u spreker zijn op het marketingevent van de regio Zwolle? Namens uw organisatie bijdragen aan innovatieve marketingthema’s? Neem dan contact op met info@samevent.nl

 

David Wijland

David Wijland is Marketing Lead bij digital commerce bureau De Nieuwe Zaak. Hij heeft een brede achtergrond in digitale media en marketing vanuit zijn ervaring bij Google en Mindshare, waar hij de kans heeft gekregen met een grote verscheidenheid aan bureaus en grote merken te werken. Tijdens zijn keynote zal hij meer vertellen over de veranderende mediaconsumptie van de consument en hoe uw doelgroep online te vinden.

Johan Keurentjes

Johan Keurentjes is partner bij digital commerce bureau De Nieuwe Zaak. Zij helpen retailers, groothandels en merken met het oplossen van digitale vraagstukken. De Nieuwe Zaak heeft alle kennis in huis om succesvolle online groei te realiseren. Johan zal als openingsspreker het event openen door het thema ‘It’s time to collaborate!’ toe te lichten. Een thema wat hem past als een perfect maatpak. Johan is namelijk een van de drijvende krachten achter een initiatief om Zwolle als de e-commerce regio op de kaart te zetten. Samenwerking op en top dus!

Omar Kbiri

‘Omar Kbiri is een beweging, een levensgenieter en een goedgemutste menselijke sneeuwbal. Hij kan alles laten rollen en als het idee of concept eenmaal in beweging is wordt het alleen nog maar groter en groter,’ schreef schrijver James Worthy eens over hem. Een expert op het gebied van  influencer marketing, nieuwe media en heeft een focus op Youtube. Met zijn bureau Maak vertelt hij voor grote merken verhalen aan de wereld. In zijn sessie op het SAM event zal hij hoofdzakelijk spreken over Influencer Marketing.

Jarno Duursma

Jarno Duursma: ‘Ik help bedrijven toekomstbestendig te worden in een steeds sneller veranderende digitale wereld’

Wat Jarno kenmerkt is zijn enthousiasme voor nieuwe media en technologie. Als spreker, auteur en trendwatcher weet hij mensen te boeien en te binden. In zijn inspirerende sessie zal hij vooral diep ingaan op een ontwikkeling die ons allemaal gaat raken: kunstmatige intelligentie. Deskundig, energiek, inspirerend, nuchter en met veel humor. Deze woorden vormen zijn lezingen goed samen.

Welke richting gaat het op met deze ontwikkeling? En wat gaat het betekenen voor de huidige economie?