Sprekers

State of the art

Uiteraard nodigt het SAM event dit jaar de beste vakmensen en sprekers uit op het gebied van customer journey. Maak kennis met onze keynote sprekers, workshops en masterclasses.

Keynote spreker

Jortijn Bijl, senior marketingmanager bij AFAS software, is de keynote spreker van dit evenement. Hij gaat jullie meenemen in de customer journey van AFAS software. Daarin gaat hij dieper in op de balans tussen offline en online. 

Hoe zorg je er voor dat klanten zowel online als offline goed in contact staan met je bedrijf?

Masterclasses en workshops

Masterclass customer journey

Een afgevaardigde van De Nieuwe Zaak vertelt in deze masterclass hoe je als bedrijf een customer journey future proof kan maken. Hoe kun je als bedrijf ook de komende jaren relevant blijven voor je doelgroep?

Masterclass digital marketing

Jeroen Bos van LeadLogic gaat jullie meenemen in de wereld van digital marketing. Hij praat jullie bij over de laatste trends en legt uit hoe je als bedrijf hier van kan profiteren.

Masterclass content

Yasser Dehnavi, eigenaar van Crowdmedia, geeft een interactieve masterclass over de laatste ontwikkelingen en trends rondom content. Hoe kun je als bedrijf als bedrijf content inzetten voor een optimale klantbeleving? 

Masterclass touchpoints

Een afgevaardigde van Veneta gaat jullie bijpraten over touchpoints, de contacten met klanten in de customer journey. Hoe creëer je touchpoints voor je klanten die over een aantal jaar nog steeds een 9+ moment opleveren?

Workshop netwerken

4e jaars studenten van de opleiding Commerciële Economie verzorgen een workshop over effectief netwerken. Hoe presenteer jij je in een professionele omgeving?

Workshop persona's maken

Ontwerp zonder titel-6

Weet jij wie jouw doelgroep is en heb je deze vertaald in persona’s? Tijdens deze workshop kan je sparren met professionals en studenten. Daarnaast leer je hoe je een persona op kan stellen. 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?