Partners

Waarom sponsor worden van het State of the Art Marketing event?
Uw organisatie verbindt uw naam met hét kennisevent op het gebied van marketing. Daarnaast komt u en uw bedrijfsnaam in contact met young-professionals uit de regio Zwolle. Onderwijs en het bedrijfsleven kunnen niet zonder elkaar. Zo helpt u meebouwen aan de professionals van de toekomst!

Daarnaast bestaat 80% van de bezoekers uit professionals in de marketing of uit ondernemers uit de regio. Uw organisatie komt dus bij een relevante doelgroep in beeld wat uw onderneming nieuwe kansen biedt!

Wat zijn de mogelijkheden voor u als sponsor?
Wij hanteren een modulair sponsorsysteem. Dit houdt in dat u in overleg met de organisatie bepaald wat u terug wilt zien voor het gesponsorde bedrag. We hanteren geen vaste prijzen met direct gekoppelde promotiemogelijkheden. U kunt afhankelijk van het gesponsorde bedrag kiezen uit een divers aanbod van mogelijkheden. U beslist mee, It’s time to collaborate!

Zet u de koffie klaar? Dan regelen wij de rest!
Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met sponsoring@samevent.nl of bel Gerard Hekkers op 06 2016 9959

Het SAM-event wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven:

 

HOOFDSPONSOR:

 

KENNISPARTNER:

windesheim

 


NIMA PE ACCREDITATIE
:

 

SPREKERSPARTNER:

 

SPONSOR:

SPONSOR:

MEDIAPARTNER: