Onze partners & sponsoren

Waarom sponsor worden van het State of the Art Marketing event?
Uw organisatie verbindt uw naam met hét kennisevent op het gebied van marketing. Daarnaast komt u en uw bedrijfsnaam in contact met young-professionals uit de regio Zwolle. Onderwijs en het bedrijfsleven kunnen niet zonder elkaar. Zo helpt u meebouwen aan de professionals van de toekomst!

Daarnaast bestaat 80% van de bezoekers uit professionals in de marketing of uit ondernemers uit de regio. Uw organisatie komt dus bij een relevante doelgroep in beeld wat uw onderneming nieuwe kansen biedt!

Wat zijn de mogelijkheden voor u als sponsor?
Wij hanteren een modulair sponsorsysteem. Dit houdt in dat u in overleg met de organisatie bepaald wat u terug wilt zien voor het gesponsorde bedrag. We hanteren geen vaste prijzen met direct gekoppelde promotiemogelijkheden. U kunt afhankelijk van het gesponsorde bedrag kiezen uit een divers aanbod van mogelijkheden. U beslist mee, It’s time to collaborate!

Zet u de koffie klaar? Dan regelen wij de rest!
Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met sponsoring@samevent.nl of bel Gerard Hekkers op 06 2016 9959

Het SAM-event wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven:

 

HOOFDSPONSOR:

 

KENNISPARTNER:

windesheim

 


NIMA PE ACCREDITATIE
:

 

SPREKERSPARTNER:

 

SPONSOR:

SPONSOR:

MEDIAPARTNER:

 

 

Meer informatie

sponsors

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is ook dit jaar weer sponsor van het SAM Event!

De Nieuwe Zaak is digital commerce specialist sinds 2005. Vanuit de overtuiging dat online shoppen altijd nóg beter kan, helpt zij haar klanten bij het realiseren van hun e-commerce-ambities. De specialisten van De Nieuwe Zaak werken samen met klanten in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Altijd met 100% focus op het rendement van de opdrachtgever en de shopping experience van de eindklant.

sponsors

NIMA

NIMA Register Marketeers, Qualified Lectureres, Senior Marketing Professionals en Senior Communication Professional worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert zelf ongeveer zestig events per jaar waarmee deze gecertificeerden hun punten kunnen halen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden. Het State of the Art Marketing Event 2018 voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie.

sponsors

Werkis

Werkis is een snelgroeiend en succesvol uitzendbureau. Werkis gaat voor het hoogst haalbare en wil graag excelleren. Goed werk vindt Werkis belangrijk.

Daarom gaat Werkis Uitzendbureau graag het gesprek aan met talentvolle Hbo’ers die met een flinke dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld mee willen bouwen aan ons succes. Werken bij Werkis Uitzendbureau is intensief; gaan voor het hoogst haalbare en excelleren! Het ontwikkelen van talent behoort tot één van de hoofddoelstellingen van de onderneming.