Onze partners & sponsoren

Sponsor worden van het SAM-event 2017?

Voor de sponsoring van het SAM-event zijn 4 handige sponsorpakketten samengesteld waarbij u zelf kunt kiezen welke samenwerking u met SAM wilt aangaan. Deze pakketten vindt u hier. Heeft u andere wensen dan SAM voorstelt? In overleg is veel mogelijk!

Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met sponsoring@samevent.nl

Het SAM-event wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven.

 

Hoofdsponsors

 

 werkis

learningspaces

Sponsors

 

De Nieuwe Zaak - experts in ecommerceActuall NA Logo

Partners

kennispoort  windesheim

image003 (1)

Er zijn nog geen overige sponsors.

Meer informatie

sponsors

Actuall Innomotive International B.V.

Actuall Innomotive International B.V. is het moederbedrijf van de Actuall Group en verantwoordelijk voor de research & development. Hier worden innovatieve oplossingen bedacht voor de transport en logistiek branche. Het bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van de Doorlift als zijnde het aandrijfsysteem voor de roldeur in een vrachtwagen of bestelauto. Na enige tijd in deze branche actief te zijn geweest, kwamen er meer ideeën wat uiteindelijk geleid heeft tot de ontwikkeling van de Art-Lift. Deze tilhulp is de oplossing voor de klein transportbranche waar gewicht en eenvoud een belangrijke rol spelen. Naast het leveren van de Doorlift voor roldeuren zijn wij in staat met onze kennis op het gebied van versteltechnieken in verschillende branches, om oplossingen op maat aan te bieden op verschillende vlakken binnen de transportbranche. Verder is Actuall Innomotive International B.V. verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux en importeur in Europa.

sponsors

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is ook dit jaar weer sponsor van het SAM Event!

De Nieuwe Zaak is digital commerce specialist sinds 2005. Vanuit de overtuiging dat online shoppen altijd nóg beter kan, helpt zij haar klanten bij het realiseren van hun e-commerce-ambities. De specialisten van De Nieuwe Zaak werken samen met klanten in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Altijd met 100% focus op het rendement van de opdrachtgever en de shopping experience van de eindklant.

sponsors

Edd’s

Edd’s is een wijnhuis in de Algarve in Portugal. Edwin Opstelten kocht destijds een oude verwaarloosde wijngaard met een ruïne. Hij verving de oude wijnranken door nieuwe en begon aan zijn nieuwe hobby: ‘zelf wijn produceren.’ Het duurde vijf jaar tot de plantjes groot genoeg waren om aan de wijnproductie te beginnen. In 2011 ging de eerste productie van start. ‘s Zomers worden de druiven geplukt, die in drie plukgangen geplukt worden. De Edd’s rood, geproduceerd van de Touriga Nacional en de Syrah druiven, een violette, robijnrode kleur. De rode wijn heeft voornamelijk zwart fruit en bramen, met een tintje oregano. Het heeft een romige en zeer elegante smaak. Als de wijn uiteindelijk gebotteld is, worden ze geplaatst in de wijnkelder van Edd’s, die de architect speciaal voor zijn wijn heeft ontworpen. Hier worden de wijnen geproefd. De rode wijn is het beste als de temperatuur 17°C is en is goed te combineren met pittige gerechten.

sponsors

GENTS

GENTS is specialist in formele (gala) herenkleding. Ze hebben ook een filiaal in Zwolle en verkopen hier allerlei soorten kostuums. Beginnend met een studentenlijn, maar ook topmerken zoals perSignori en Humberto. Dit jaar heeft het SAM-event weer een mooie samenwerking met hen. Op het SAM-event kunt u ons herkennen aan de unieke fuchsia roze stropdassen en shawls. Wij willen Gents hiervoor hartelijk bedanken!
sponsors

Kennispoort

Kennispoort Regio Zwolle is het innovatienetwerk dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Zo stimuleert Kennispoort het samenwerken aan innovaties en het delen van kennis en ervaring. Kennispoort biedt een betrouwbaar platform waar deskundigen innovaties van ondernemers professioneel, onafhankelijk en praktijkgericht vooruit helpen. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie

sponsors

LearningSpaces

LearningSpaces biedt tal van oplossingen. Op dit moment wordt het al ingezet om inwerktrajecten te verkorten en snel kennis en kunde over verschillende afdelingen of vestigingen te verdelen zonder extra inzet van trainers of docenten. Iedereen is op deze manier snel op de hoogte. Met LearningSpaces creëert u een eigen online learning community. Het maakt het voor iedere organisatie mogelijk om op een interactieve en informele manier expertise en ervaringen te delen. De Software as a Service is ontwikkeld om verder te reiken dan de traditionele vormen van doceren. En om iedereen, ongeacht zijn rol – student, expert, ondernemer en alles hier tussenin – aan te moedigen om zelf kennis te maken en te delen. Het is een platform dat twee-richtingsleren stimuleert, en dat toegankelijk is op élk apparaat. Elke gebruiker kan zijn eigen Spaces maken, waarin hoofdstukken met tekst, foto’s, video’s of bestanden worden opgenomen.  Lees meer over LearningSpaces in ons nieuwsbericht.

 

sponsors

Werkis

Werkis is een snelgroeiend en succesvol uitzendbureau. Werkis gaat voor het hoogst haalbare en wil graag excelleren. Goed werk vindt Werkis belangrijk.

Daarom gaat Werkis Uitzendbureau graag het gesprek aan met talentvolle Hbo’ers die met een flinke dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld mee willen bouwen aan ons succes. Werken bij Werkis Uitzendbureau is intensief; gaan voor het hoogst haalbare en excelleren! Het ontwikkelen van talent behoort tot één van de hoofddoelstellingen van de onderneming.