Informatie

Het State of the Art Marketing Event wordt georganiseerd door vierdejaars studenten van de minor State of the Art Marketing van Hogeschool Windesheim te Zwolle. Tijdens de minor verdiepen de studenten zich in de meest actuele marketingonderwerpen en leren deze onderwerpen toepassen op bedrijven in het MKB. De minor wordt afgesloten met het State of the Art Marketingevent.

Ticket info

Klik hier om uw bestelling te plaatsen. Na het bestellen van uw ticket(s) ontvangt u een bevestigingsmail.

Ticketprijzen

 

Regulier: € 70,-

Alumni: € 55,-

Student: € 45 ,-

Wilt u voor een grote groep tickets bestellen of heeft u vragen over het bestellen van de ticket(s)? Mail dan naar tickets@samevent.nl.

Nieuwsbrief SAM 2017

 

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de SAM-nieuwsbrief. U ontvangt in aanloop naar het event enkele nieuwsbrieven met informatie over nieuwe sprekers, onderwerpen, programma indeling en andere interessante informatie.

Locatie

Het SAM event vindt plaats op Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Christelijke Hogeschool Windesheim

Campus 2-6

8017 CA Zwolle

Postbus 10090

8000 GB Zwolle

Openbaar vervoer

Het Windesheim is gelegen op een afstand van 1.500 meter van NS station Zwolle.

Routeplanner OV

Plan uw route met 9292.nl of bekijk de dienstregeling op NS.nl

Parkeren bij Hogeschool Windesheim

Hogeschool Windesheim beschikt over eigen parkeerplaatsen. U wordt door onze parkeerregelaars verwezen naar uw parkeerplaats. Bij het verlaten van de parkeerplaats ontvangt u van ons een parkeerkaart. Parkeren is voor bezoekers van het SAM event gratis. Let op! Het event vindt plaats op een reguliere college dag waardoor parkeerplekken schaars zijn. Indien mogelijk vragen wij u om met het openbaar vervoer te komen.