Informatie

Hier vindt u alle relevante informatie met betrekking op het event.

Hét marketingevent in de regio Zwolle wordt jaarlijks georganiseerd door studenten van de minor State of the Art Markting. Deze excellente marketingstudenten van de Hogeschool Windesheim verdiepen zich in de meest actuele marketingonderwerpen en vraagstukken. Zij leren dit toe te passen in de praktijk en daarbij organiseren ze ook het State of the Art Marketing Event! Inspirerende sprekers, netwerken met ondernemers uit de regio en gemotiveerde studenten, dat is wat het event u te bieden heeft!

Ticketinformatie
Heeft u nog geen tickets kunnen bemachtigen? Wees er snel bij! Klik hier om uw bestelling te plaatsen. Na het bestellen van uw ticket(s) ontvangt u een bevestigingsmail.

Wilt u voor een grote groep tickets bestellen of heeft u vragen over het bestellen van de ticket(s)? Mail dan naar tickets@samevent.nl.

Event locatie
Het SAM event vindt plaats op de Christelijk Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hieronder vindt u de adresgegevens.

Christelijke Hogeschool Windesheim
Campus 2-6
8017 CA Zwolle
Postbus 10090
8000 GB Zwolle

Goed te bereiken met openbaar vervoer
De event locatie is goed te bereiken met het openbaarveroer. De Christelijke Hogeschool Windesheim is gelegen op een afstand van 1.500 meter van NS station Zwolle. Plan uw route met 9292.nl of bekijk de dienstregeling op NS.nl

Parkeren bij Hogeschool Windesheim
Hogeschool Windesheim beschikt over eigen parkeerplaatsen. U wordt door onze parkeerregelaars verwezen naar uw parkeerplaats. Let op! Het event vindt plaats op een reguliere college dag waardoor parkeerplekken schaars kunnen zijn.

Nieuwsbrief State of the Art Marketing Event 2018
Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de SAM-nieuwsbrief. U ontvangt in aanloop naar het event enkele nieuwsbrieven met informatie over nieuwe sprekers, onderwerpen, programma indeling en andere interessante informatie.

Overige vragen
Bent u opzoek naar specifieke informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op door te mailen naar: info@samevent.nl